Oracle illóolaj tároló tölgyfából

4 500 Ft

Oracle tölgyfa tároló, 4 furattal a 15 ml és 5 ml üvegek számára. Magyar kéz által és Magyarországon őshonos fafajbólból készült, egyedi megjelenésű illóolaj tároló. Ez a gyönyörű, dísztárgynak is beillő darab praktikus megoldás az illóolajos üvegek  és kártyalapok tárolásához. Stílusos azok számára, akik illóolajos masszázzsal vagy egyéb, testet-lelket kényeztető illóolajos kezeléssel foglalkoznak.

Készleten

Leírás

Oracle illóolaj tároló

Minden darab egyedi és kizárólag a Van Rá Olajam számára készült. Valódi tömörfát munkált meg Zoliwonder dolgos keze, hogy aztán az otthonodba kerülve egy, a természetességet és praktikumot ötvöző eszköz segíthesse a munkádat.

Az alapanyag Magyarországon termett tölgyfa. Minden darab egyedi rajzolattal és színárnyalattal rendelkezik, előfordulhatnak sötétebb és világosabb területek is, ahogyan az a képeken is látható.

A tároló gyártása során az éleket lekerekítjük, a felületeket tökéletesen simára csiszoljuk, a tartósság és a megjelenés érdekében természetes alapanyagú, olajos beresztéssel felületkezeljük.

Az Oracle illóolaj tároló jellemzői:
Méret: kb 20 x 7 x 2 cm
Anyaga: Olajozott magyar tölgyfa
Furatok: 4 db a 2×15 ml és 2×5 ml üvegek számára
Tároló nút: Akár 3 db kártyalap számára

Praktikus tanács:
Az olajos kezelés jellemzője, hogy a fa pórusait nyitva hagyja, ezért fontos, hogy az esetlegesen a felületre kerülő folyadékot ne hagyjuk rajta állni, hanem egy puha ronggyal töröljük le.

Megjegyzés: A képeken esetlegesen szereplő olajok csak a használatot mutatják, azok nem képezik a vételár részét.

Tekintsd meg egyéb illóolajos kiegészítőinket is!

További információk

Méretek 22 × 7 × 2 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Oracle illóolaj tároló tölgyfából” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×

Cart