Szeretettel köszöntünk!

Nyeste Beáta és Búcsú Zoltán

Fontosnak tartjuk, hogy az oldal látogatójaként megismerj minket, kik vagyunk mi, ki áll a VanRáOlajam webáruház és név mögött. Ez nem csak egy webáruház a sok közül, ami sokszor arc nélküli, személytelen. Szeretnénk, ha picit bemutathatnánk magunkat, hogy bepillanthassatok a színfalak mögé.

2012 óta alkotunk egy párt, és osztjuk meg egymással az élet minden örömét és viszontagságát.

A Van Rá Olajam ötlete 2019-ben született meg, ekkor úgy döntöttünk kilépünk a fénybe és bemutatjuk a világnak a termékeinket, arculatunkat.

Nyeste Beáta vagyok, természetgyógyász, Fitoterapeuta, Reflexológus, Közgazdász és az Aromaterápia szerelmese.

Már gyerekként sok időt töltöttem a kertben, a gyógynövények pedig fiatal felnőttként kezdtek az érdeklődésem középpontjába kerülni. A természetgyógyász képzésekkel, sok minden értelmet nyert számomra a világról és helyére kerültek bennem a dolgok. A praktizálást viszont nem kezdtem el, hiszen közben egy másik csodás feladat várt rám: Édesanya lettem.

Két gyermeket nevelünk, akik megszínesítik a mindennapjainkat, és sokszor kihívások elé állítanak minket, nem csak nevelési kérdésekben. Hálás vagyok, hogy az otthoni patikám szinte teljes mértékben gyógynövényekből és illóolajokból áll, amiket a gyerekek is nagyon szívesen fogadnak.

Az illóolajok már több, mint 10 éve az otthonom részei, mivel vegyszermentes háztartást vezetek. Az első időkben a takarításban, mosásban és illatosításban használtam őket számottevően. A gyerekek születésével, pedig adott volt, hogy a betegségmegelőzés és a különböző egészségügyi kihívások alkalmával is ehhez a természetes, ám nem kevésbé hatékony eszközhöz fordulok majd.  Szép lassan beszivárogtak az esszenciális olajok minden életterületünkre, ma már el sem indulunk egy kis elsősegélycsomag nélkül otthonról.

A gyerekek számára készítendő keverékek készítésekor realizáltam, hogy amikor gyorsan kellett volna, nem tudtam hozzájutni a megfelelő eszközökhöz. Így jött az ötlet, hogy akár mi is árulhatnánk kiegészítőket és a különböző kellékeket, amelyek az otthoni aromaterápiában szükségesek lehetnek.

Az ötlet tehát megvolt, a megvalósítás, viszont nem az én erősségem. 🙂

Búcsú Zoltán vagyok. Végzettségemet és munkáim egy részét tekintve műszaki területen dolgozom, de Beának köszönhetően az életemben már régóta jelentős helyet képvisel az egészséges életmód. Immáron sok éve a jóga útját járom, mint gyakorló és mint oktató is.

Ugyanígy Beának köszönhetem azt is, hogy az aromaterápia beszivárgott az életembe. Bevallom eleinte csak egy „jóillatú hóbortnak” tartottam, mely legalább nem árt senkinek. Ám, ahogy az információk kezdtek a kis férfiúi agyamba beszivárogni, úgy ébredtem rá lassan, hogy a terápiás illóolajoknak milyen fontos szerepe lehet abban, hogy akár megelőzés, akár kezelés szempontjából egy természetes, az emberi testtel együtt rezgő külső támogatást adjunk magunknak és gyermekeinknek.

Ma már napi szinten használok olyan növényi, aromaterápiás készítményeket, melyek létezéséről korábban nem is tudtam. Elmondhatom, hogy még nem volt olyan egészségi problémám, melyre ne találtunk volna gyógyírt az illóolajok tárházában.

Amikor Bea felvetette, hogy hozzunk létre egy hiánypótló online boltot,  Van Rá Olajam néven, akkor eleinte csak a szakmai kihívást láttam benne, hogy vajon meg tudok-e alkotni egy honlapot, mely mind megjelenésében, mind funkciójában olyan, mint a nagy márkákhoz tartozó arculat. Azután, megkaptuk az első megrendelést és akkor láttam, hogy ez tényleg működik.

Szerencsére a faipari végzettségemet is kamatoztatni tudom, a különböző fafajú és különböző kialakítású tömörfa üvegcse tartók az én kezem munkái.

Hiszünk abban, hogy az általunk forgalmazott termékek segítségével is, mind több és több családban lesz az aromaterápia a mindennapok természetes része.

×

Cart