Egyedi kialakítású illóolaj tároló tölgyfából

Egyedi gyártás a Megrendelő igényei alapján. A közösen megbeszélt és eldöntött kialakítás egyeztetése után egy látványtervet küldök, hogy látható legyen a megjelenés. A végleges árat az elfogadott tervek alapján tudjuk megadni.

Egyedi kialakítású tölgyfa tároló, egyedi furatkiaosztással. Magyar kéz által és Magyarországon őshonos fafajbólból készült, egyedi megjelenésű illóolaj tároló. Ez a gyönyörű, dísztárgynak is beillő darab praktikus megoldás az illóolajos üvegek  számára. Stílusos azoknak, akik illóolajos masszázzsal vagy egyéb, testet-lelket kényeztető illóolajos kezeléssel foglalkoznak.

Leírás

Egyedi kialakítású illóolaj tároló

Minden darab egyedi a Megrendelő igényei alapján készült. A közösen megbeszélt és eldöntött kialakítás után egy látványtervet küldök, hogy látható legyen a megjelenés.

A végleges árat az elfogadott tervek alapján tudjuk megadni.

Valódi tömörfát munkált meg Zoliwonder dolgos keze, hogy aztán az otthonodba kerülve egy, a természetességet és praktikumot ötvöző eszköz segíthesse a munkádat.

Az alapanyag Magyarországon termett tölgyfa. Minden darab egyedi rajzolattal és színárnyalattal rendelkezik, előfordulhatnak sötétebb és világosabb területek is, ahogyan az a képeken is látható.

A tároló gyártása során az éleket lekerekítjük, a felületeket tökéletesen simára csiszoljuk, a tartósság és a megjelenés érdekében természetes alapanyagú, olajos beresztéssel felületkezeljük.

Az egyedi kialakítású illóolaj tároló jellemzői:
Méret: a megrendelő igényi alapján
Anyaga: Olajozott magyar tölgyfa
Furatok: a megrendelő igényi alapján
Ár: egyedileg meghatározot

Praktikus tanács:
Az olajos kezelés jellemzője, hogy a fa pórusait nyitva hagyja, ezért fontos, hogy az esetlegesen a felületre kerülő folyadékot ne hagyjuk rajta állni, hanem egy puha ronggyal töröljük le.

Megjegyzés: A képeken esetlegesen szereplő olajok csak a használatot mutatják, azok nem képezik a vételár részét.

Tekintsd meg egyéb illóolajos kiegészítőinket is!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egyedi kialakítású illóolaj tároló tölgyfából” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×

Cart