Kids illóolaj tároló álló elrendezés

4 900 Ft

A Kids illóolaj tároló bemutatása

Magyar kéz által és Magyarországon őshonos fából készült, egyedi megjelenésű tölgyfa illóolaj tároló. Ez a gyönyörű, dísztárgynak is beillő darab praktikus megoldás a 10 ml illóolaj üvegek tárolásához.  Fontos kiegészítő, ha rendezett, biztonságos formában szeretnéd az üvegcséidet tárolni.

Minden darab egyedi és kizárólag a Van Rá Olajam számára készült. Valódi tömörfát munkált meg Zoliwonder dolgos keze, hogy aztán az otthonodba kerülve egy, a természetességet és praktikumot ötvöző eszköz segíthesse a munkádat.

Készleten (utánrendelhető)

Leírás

Az illóolaj tároló bemutatása

Az alapanyag Magyarországon termett tölgyfa, mely az egyik legszebb kemény, lombos fafaj. Minden darab egyedi rajzolattal és színárnyalattal rendelkezik.

A 7 tárhelyes tölgyfa illóolaj tároló gyártása során az éleket lekerekítjük, a felületeket tökéletesen simára csiszoljuk és a tartósság és a megjelenés érdekében természetes alapanyagú, olajos beresztéssel felületkezeljük.

Az illóolaj tároló jellemzői:
Méret: kb 20 x 4 x  3 cm
Anyaga: Olajozott magyar tölgyfa
Furatok: 7 db függőleges a 10 ml méretű üvegekhez

Praktikus tanács:
Az olajos kezelés jellemzője, hogy a fa pórusait nyitva hagyja, ezért fontos, hogy az esetlegesen a felületre kerülő folyadékot ne hagyjuk rajta állni, hanem egy puha ronggyal töröljük le.

Megjegyzés: A képeken esetlegesen szereplő olajok csak a használatot mutatják, azok nem képezik a vételár részét.

Tekintsd meg egyéb illóolajos kiegészítőinket is!

További információk

Méretek 20 × 4 × 3 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kids illóolaj tároló álló elrendezés” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×

Cart