Tattva illóolaj tároló tölgyfából

3 600 Ft

Az illóolaj tároló leírása

Magyar kéz által és Magyarországon őshonos fából készült, egyedi megjelenésű tölgyfa illóolaj tároló. Ez a gyönyörű, dísztárgynak is beillő darab praktikus megoldás az 5 db 15 ml illóolaj üveg tárolásához.  Fontos kiegészítő, ha rendezett, biztonságos formában szeretnéd az üvegcséidet tárolni.

Minden darab egyedi és kizárólag a Van Rá Olajam számára készült. Valódi tömörfát munkált meg Zoliwonder dolgos keze, hogy aztán az otthonodba kerülve egy, a természetességet és praktikumot ötvöző eszköz segíthesse a munkádat.

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

Az illóolaj tároló részletesen

Az alapanyag magyarországon termett tölgyfa, mely az egyik legszebb kemény, lombos fafaj. Minden darab egyedi rajzolattal és színárnyalattal rendelkezik.

Az  illóolaj tároló gyártása során az éleket lekerekítjük, a felületeket tökéletesen simára csiszoljuk és a tartósság és a megjelenés érdekében természetes alapanyagú, olajos beresztéssel felületkezeljük.

Az 5 tárhelyes tölgyfa illóolaj tároló jellemzői:
Méret: kb. 20 x 4 x kb 3 cm
Anyaga: Olajozott magyar tölgyfa
Furatok: 5 db a 15 ml üvegekhez

Praktikus tanács:
Az olajos kezelés jellemzője, hogy a fa pórusait nyitva hagyja, ezért fontos, hogy az esetlegesen a felületre kerülő folyadékot ne hagyjuk rajta állni, hanem egy puha ronggyal töröljük le.

Megjegyzés: A képeken esetlegesen szereplő olajok csak a használatot mutatják, azok nem képezik a vételár részét.

Tekintsd meg egyéb illóolajos kiegészítőinket is!

További információk

Méretek 20 × 4 × 3 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tattva illóolaj tároló tölgyfából” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×

Cart