5 ml lépcsős illóolaj tároló tölgyfából

7 900 Ft

5 ml lépcsős tölgyfa tároló

18 furattal az 5 ml (doTERRA, BEWIT) üvegek számára. Magyar kéz által és Magyarországon őshonos fafajbólból készült, egyedi megjelenésű illóolaj tároló. Ez a gyönyörű, dísztárgynak is beillő darab praktikus megoldás az illóolajos üvegek  számára. Stílusos azoknak, akik illóolajos masszázzsal vagy egyéb, testet-lelket kényeztető illóolajos kezeléssel foglalkoznak.

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

5 ml lépcsős illóolaj tároló

Minden darab egyedi és kizárólag a Van Rá Olajam számára készült. Valódi tömörfát munkált meg Zoliwonder dolgos keze, hogy aztán az otthonodba kerülve egy, a természetességet és praktikumot ötvöző eszköz segíthesse a munkádat.

Az alapanyag Magyarországon termett tölgyfa. Minden darab egyedi rajzolattal és színárnyalattal rendelkezik, előfordulhatnak sötétebb és világosabb területek is, ahogyan az a képeken is látható.

A tároló gyártása során az éleket lekerekítjük, a felületeket tökéletesen simára csiszoljuk, a tartósság és a megjelenés érdekében természetes alapanyagú, olajos beresztéssel felületkezeljük.

Az 5 ml lépcsős illóolaj tároló jellemzői:
Méret: kb 19 x 12 x 6 cm
Anyaga: Olajozott magyar tölgyfa
Furatok: 18 db az 5 ml üvegek számára (doTERRA, BEWIT)

Praktikus tanács:
Az olajos kezelés jellemzője, hogy a fa pórusait nyitva hagyja, ezért fontos, hogy az esetlegesen a felületre kerülő folyadékot ne hagyjuk rajta állni, hanem egy puha ronggyal töröljük le.

Megjegyzés: A képeken esetlegesen szereplő olajok csak a használatot mutatják, azok nem képezik a vételár részét.

Tekintsd meg egyéb illóolajos kiegészítőinket is!

További információk

Méretek 19 × 12 × 6 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„5 ml lépcsős illóolaj tároló tölgyfából” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×

Cart