FAANYAG SZÉPSÉGJEGYEKKEL

FAANYAG SZÉPSÉGJEGYEKKEL

Illóolaj tároló

Korunk és kultúránk egyik velejárója az egységesítés és sablonosítás. Nincs ez másként a faiparban sem, amikor is a feldolgozás különböző szakaszaiban kiejtik az úgynevezett fahibát tartalmazó részeket és csak a homogén, egyöntetű alkatrészek kapják meg a “MEGFELELT” minősítést. Tény, hogy vannak szerkezetek, pl. egy tartó funkcióval bíró fagerenda, ahol elengedhetetlen, hogy nagyméretű göcsök a teherbíró képességet ne csökkentsék. Ám sokszor olyan bútoroknál, használati eszközöknél is megkövetelik az egyen kinézetet, ahol ez funkcionálisan nem indokolt.

A Van Rá Olajam számára gyártott, fából készült illóolaj tárolók esetében nemhogy nem ragaszkodunk az egyöntetű megjelenéshez, de kifejezetten örülünk, ha egy szép göcs, vagy érdekes szálirány váltás töri meg a rajzolatot.

AromaTouch illóolaj tároló diófából

Illóolaj tároló

Ez a gyönyörű, dísztárgynak is beillő darab praktikus megoldás az illóolaj üvegek és a kókuszolaj palack tárolásához. Nélkülözhetetlen azok számára, akik AromaTouch masszázzsal vagy egyéb, testet-lelket kényeztető illóolajos kezeléssel foglalkoznak. Egy göcs, amit az ipar fahibának nevez, gyakran sokkal egyedibbé és különlegesebbé teszi a tartónkat.

Illóolaj tároló a 10 ml üvegek számára

A tölgyfára jellemző béltükör érdekes rajzolatokat tud létrehozni a felületen. Ez a természetes “rendellenesség” teszi egyedülállóvá és megismételhetetlenné például ezt az illóolaj tárolót, mely a 6 érzelmi olajunknak nyújt tökéletes otthont.

Vissza a természetbe

A faanyag, életében a természet szerves része, így kapcsolatban áll a környezet számos egyedével. Ebben a rovarjáratban már nem lakik senki, de a járatával örökre otthagyta a kézjegyét és így a kimeneti nyílás érdekesen töri meg a diófa felület egyhangú simaságát.

A csak a Van Rá Olajamnál kapható tárolókat elsősorban magyar faanyagból készítjük, magyar kéz által. A felületminőség megőrzéséért természetes olajjal kezeljük őket, mely nem tartalmaz semilyen mesterséges összetevőt vagy tartósítószert.

Vélemény, hozzászólás?

×

Cart