BELIEVE- HIGGY MAGADBAN!

BELIEVE- HIGGY MAGADBAN!

Írásom témája és apropója a hit, melyhez saját megéléseim alapján állítottam össze egy olajkeveréket. Mi is a hit tulajdonképpen, és mi köze van a hitünknek a személyiségünk fejlődéséhez? Hogyan tudunk rá hatni? Mik azok a tényezők melyek befolyásolhatják a hitünket? Ennek a kérdéskörnek a megválaszolására és a problémák feloldására is alkalmas ez az olajkeverék, mely a Believe- Higgy magadban nevet kapta.

Hit és feltétel nélküli bizalom

Az első, az egyik legfontosabb olaj a témában és minden bizalom alapja az Arborvitae. Ez egy Észak-Amerikában honos óriási, magasra törő tuja fajta, mely megingathatatlan szilárdságával tanít és segít minket ugyanennek a minőségnek a megértésére. Visszaállítja az ősbizalom állapotát, mely szinte minden embernél sérül, hiszen fizikai testben létezni már önmagában is egy meghasonult állapot a lélek számára. Visszaadja a hitet, a reményt és az isteni gondviselésbe vetett feltétlen bizalmat és elfogadást. Egyfajta megadásba terelget el, a folytonos izomszagú akarás és mindent irányítani szándékozó állapot helyett. Ezzel tehát emeltünk egy szilárd alapot innen tovább tudjuk építeni energetikailag a keverékünket.

A jelen pillanat biztonsága

A következő olaj az Anchor keverék. Ahogy a neve is jelzi ez is egy biztonságot adó, horgonyzó, leföldelő keverék. Találunk benne levendulát, cédrust, tömjént, fahéjat, szantált, fekete borsot és pacsulit. Önmagában is teljes egész, hiszen a jóga kollekció megszilárdító, leföldelő olajáról van szó, mely a jelen pillanatban horgonyoz le minket. A hitünk szempontjából különösen fontos, hogy ebben a szilárdságban meg tudjuk vetni a talpunkat, és az élet viszontagságai ne tudjanak ide-oda dobálni. Segít beleállni az erőnkbe, és távol tartja a félelemből fakadó bizonytalanságokat, elkülönültség érzését.

A kulcsfontosságú önbecsülés

Ha ez mind megvan, akkor feljebb haladva kezelésbe vesszük a saját magunk szeretetét és elfogadását, melyben a legjobb barátunk a bergamott lehet. Mindenkinek ajánlom, hogy tartsa a közelében, ha hajlamos az önostorozásra, önbizalomhiányos, vagy kisebbségi komplexus gyötri. A bergamott az önmagunkba vetett hit és bizalom olaja. Optimistává tesz, nem csak a saját életünket illetően, hanem a nagy képet egészében nézve is. Megszabadít az önkorlátozó hiedelmeinktől, amik szintén gátat szabhatnak annak, hogy korlátok nélkül higgyünk és bízzunk az élet adta lehetőségekben és saját magunkban. Felébreszti a lélek bölcsességét, hogy nyilvánuljon meg abban a megismételhetetlen formában, ahogyan és amiért teremtetett, hiszen mindannyian az isteni terv részesei vagyunk.

Hitünk megszilárdítása a szívünkben folytatódik

Került még bele néhány csepp rózsa az isteni szeretet olaja, mely olyan magasra emeli a szívünket és a lelkünket, mint más semmi. Ez az isteni kapcsolódás, automatikusan felemeli a lelket abba az állapotba, amikor nincsen kérdés az életünket illetően, csak a válaszok érkeznek. Hitünk sziklaszilárd és megkérdőjelezhetetlen. Ez a fajta szeretet feltétel nélküli, megingathatatlan és megváltoztathatatlan. Begyógyít minden sebet és minden sérülést és ha a szívünk nyitva áll, akkor ez az isteni szeretet akadályok nélkül áramlik át rajtunk és ezt sugározzuk mások felé is, szabadon áramlik és egyensúlyban van az amit adunk és kapunk.

Az életfeladatunk és az Isteni terv

A megkoronázása lett a keveréknek a római kamilla, mely a spirituális célok, az igazi életcélunk felfedezésének olaja. Ha megtaláltuk a bizalmunkat, felépítettük, elfogadtuk saját magunkat, majd felemeltük a szeretetet a szívünkbe, nyitva áll a kapu, hogy megnyilvánuljon számunkra az Isteni terv, az az ok, amiért ide születtünk ebbe a testbe, térbe és időbe. A római kamilla segít ennek felismerésében és megértésében, továbbá felvállalásában. Úgy gondolom, ha idáig eljutottunk az életünkben, akkor ez már automatikusan megtörténik, hiszen elfogadtuk, megtapasztaltuk, és felismertük, hogy minden ami velünk(értünk)történik az isteni akarat megnyilvánulása. Ez a hit legmagasabb formája, mikor tudjuk, hogy minden történés értünk van és minket szolgál.

Fogadjátok szeretettel:

Készítsétek el Ti is a saját keveréketeket, melyhez ajánljuk golyós üvegcséinket, amit itt értek el:

www.vanraolajam.hu/roll-on-uvegek

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél naprakész lennei az újdonságainkról, értesülni a legújabb írásainkról, kövess minket a facebookon is!

Vélemény, hozzászólás?

×

Cart