Ardhas Bhaee

Ardhas Bhaee

Ardhas Bhaee

A remény mantrája

Fontos, hogy a mostani időszakban legyenek kapaszkodóink, olyan mankóink melyek ott vannak, mikor minden borulni látszik, és a változások amik, jönnek, ne temessenek maguk alá.

Egy mantrát hoztam most Nektek, ami tulajdonképpen egy imádság, amihez fordulhatunk, ha úgy érezzük nincs remény és eluralkodik felettünk a bizonytalanság és a félelem.

Az Ardhas Bhaee egy olyan ima, ami képes arra, hogy elengedjük a görcsös akarást és átadjuk Istennek az irányítást. Elmondjuk a kérésünket, megtettük, amit tudtunk, és Isten kezébe helyezzük a kérésünk megvalósulását.
Ez a mantra reményt és fényt hoz, és képes arra, hogy valóra váltsa az álmainkat.
Ha ezzel a mantrával dolgozol, akkor két Mestert, Sikh Gurut idézel meg. Guru Amar Dast, aki a kegyelem és remény energiáját, és Guru Ram Dast, aki a csodák, gyógyítások és áldások energiáját testesíti meg. Az első két sor megerősíti és foganatosítja az imádat, hozzákapcsol a két Guru által képviselt minőségekhez. A Sachhe Sahee-val pedig átengeded azt a Teremtőnek és tudod, az imád meghallgatásra kerül és elrendeltetett.

Ez az ima, minden kérésre válaszol, legyen szó a dolgok megérkezéséről vagy elengedéséről.
Válasszunk egy nekünk tetsző feldolgozást és hallgassuk, énekeljük naponta legalább 11 percig. Az is jó módszer, ha éjszaka alvás közben hallgatjuk.

“Általában nincs emberi erő, hanem az ima ereje működik. Amikor imádkozunk, összetesszük az elménket és a testünket, majd lélekből imádkozunk. Az Ardas Bahee egy ima mantra. Ha énekled, az elméd, a tested és a lelked automatikusan összekapcsolódnak, és anélkül, hogy kimondanád, amire szükséged van, az élet igazodik a szükségeidhez. Ez ennek az imádságnak a szépsége. “
Yogi Bhajan

Ha szeretnénk felerősíteni az imádságunk erejét egészítsük ki az olajokkal az önmunkát. Én ehhez a mantrához az alábbi két olajat választottam:

Melissa: A remény olaja
Amikor az élet nehézségei által vagyunk terhelve a Melissa bátorít, hogy tartsunk ki. Reményt és fényt hoz az életünkbe. Az intenzív fény és vibráció által, amit ez az olaj közvetít úgy érezhetjük, hogy szinte maguktól esnek e rólunk a félelem, sötétség, kétségbeesés béklyói és egyéb alacsony rezgésű minőségek.

Magnólia: Az együttérzés olaja
A Magnólia édes aromája az érzékeket egy tiszta, törődő, kedves, anyai tápláló minőséggel töltik el, ami mély gyógyulást és lélek szintű változást képes hozni. Segít megnyílni önmagunk és mások felé, igazi menedék a szívnek, visszaadja a szeretetre való képességünket.

A manatra pedig így szól:
Ardas Bhaee Amar Das Guru,
Amar Das Guru, Ardas Bhaee,
Ram Das Guru, Ram Das Guru,
Ram Das Guru, Sachee Sahee

Jelentése:
Az imát Guru Amar Das kapta. Az ima Guru Ram Das által jön létre. A csoda teljes.

Nekem ez az egyik kedvenc feldolgozásom:

Szeretettel: Bea

Vélemény, hozzászólás?

×

Cart