Adi Shakti

Adi Shakti

Adi Shakti

Időről-időre választok magamnak egy mantrát, szent szöveget, amivel dolgozom, ami sorvezetőként mutatja az utat át az ismeretlenen. Ilyenkor velem van ez a hangsor néhány napig, hétig, hónapig…Mindig belső útmutatás alapján. Lehet zengetni hangosan, mentálisan, kapcsolódhatnak hozzá különböző meditációk.

A mostani választásom már itt van velem pár hete, elhoztam számotokra is, szeretném, ha minél többen ismernétek. Azért, mert átsegíthet nehéz helyzeteken, kiutat mutathat, vigaszt nyújthat. Nőként olyan erőforrást adhat, ami a mindennapokban a megmentőnk lehet. Mi nők megkaptuk a teremtés képességét, de ahhoz, hogy tudatosan használjuk össze kell kapcsolódnunk a saját lelkünkkel.

Pontosan erre a frekvenciára hangol rá a Kundalíni Bhakti mantra.

Az Isteni Anyai minőségre segít ráhangolódni, a legmélyebb védelmező, és újrateremtő erőt hívja elő. Használata eloszlatja a félelmeket, melyek akadályoznak minket, hogy kiteljesedett életet éljünk és beteljesíti a vágyainkat, álmainkat.

„Olvadj össze az Istenanyával! Ez elegendő, hogy megmásítsd a saját sorsod, és kiemelkedj a szerencsétlenségből. Így igazi nővé válsz majd. A nőknek szükségük van a saját Shakti erejükre, mert senki más nem fogja helyettük megtenni, amit meg kell.
Ha egy nő elkezdi használni a Bhakti mantrát, megnyílnak előtte az ajtók. Ez nem vallás, ez a valóság. A nőknek nem szabadna szenvedniük, és ehhez meg kell találniuk a saját erejüket.” /Y.B./

Ahogy dolgozik bennem-rajtam a mantra, úgy vált érzékelhetővé számomra a hozzá kapcsolódó illat minősége, mellyel kézen fogva tudnak még mélyebbre jutni oda, ahová a tudatos elme már nem ér el.

Számomra ez a két esszenciális olaj, mely visszaadja a lényegét-minőségét, ennek az ősi női erőnek:

Mirha:
A mirhán keresztül hozzá tudunk kapcsolódni ehhez az Isteni anyai minőséghez, mely egyszerre védelmez, táplál és emel minket. Nagyon női, nagyon mély és szakrális, időtlen a mirha illata. Ahogy mélyen magadba szívod, máris elkezdi az átalakító, gyógyító tevékenységét. Szinte azonnal átlényegít és szünteti a bizonytalanságokat, félelmeket. Olyan, mint egy meleg, puha anyai ölelés, összeolvadás, egység élmény.

Jázmin:
Míg a mirha a nőiség isteni mivoltát testesíti meg, a jázmin közelebb áll a nő fizikai síkon való megtestesüléséhez. Hozzájárul a nőiségünk kibontakoztatásához, ahhoz, hogy azt a valódi, tiszta minőségében tudjuk megélni. Ha trauma, sérülés ért minket, csorba esett nőiségünk mivoltán, akkor azt segít kitisztítani. Felszabadítólag hat női szexualitásunkra, az oda begyűjtött és felhalmozódott energetikai blokkokat oldja. Női lelkünk simogatója és érzékeink ébresztője. Használjuk és részesüljünk az áldásaiból, találjunk rá elveszett női erőnkre és váltsuk valóra az álmainkat.

Így építsd fel az energetikai munkát a mantrával és az olajokkal:

– Csendesedj el néhány percre, figyelj befelé.
– Cseppents a tenyeredbe 1 csepp mirhát, vagy közvetlenül az üvegből lélegezz mélyeket.
– Zengesd 11 percig a Kundalíni Bhakti mantrát.
– Cseppents a tenyeredbe 1 csepp jázmint, vagy közvetlenül az üvegből lélegezz mélyeket.
– Ismét figyelj befelé, és vedd észre mi történik benned.
– Adj hálát, a tapasztalásokért.

Kundalíni Bhakti mantra:
Adi Shakti, Adi Shakti, Adi Shakti, Namo Namo
Sarab Shakti, Sarab Shakti, Sarab Shakti, Namo Namo
Pritham Bhagvati, Pritham Bhagvati, Pritham Bhagavati, Namo Namo
Kundalini Mata Shakti, Mata Shakti, Namo Namo

Jelentése:
Meghajlok az ősi erő előtt,
Meghajlok a mindent körülölelő erő és energia előtt,
Meghajlok a teremtés ereje előtt,
Meghajlok a Kundalini teremtő ereje, az Istenanya kreatív ereje előtt.

Nekem most ez a kedvenc verzióm:
https://www.youtube.com/watch?v=_5cJYuYwxrc

Jó gyakorlást és csodás megtapasztalásokat,
Szeretettel: Bea

Vélemény, hozzászólás?

×

Cart