Jupiter és Szaturnusz

Jupiter és Szaturnusz

A nagy együttállás

A nagy együttállás

A holnapi nap sok szempontból is érdekes és értékes. Téli napforduló, Fény születése, Yule ünnep…Idén viszont egybeesik egy fontos és ritka bolygóállással, ami annyira egyedülálló, hogy szerencsések vagyunk, hogy megélhetjük, hogy most élünk…

A nagy együttállás
Jupiter és Szaturnusz együtt áll a vízöntőben
December 21, 2020

Idén december 21-én a téli napforduló egy különleges bolygó együttállással köszönt be. Ez pedig nem más, mint a Jupiter és a Szaturnusz együttállása, amit úgy is hívnak: „A nagy együttállás”
Ez a fajta együttállás, 20 évente létrejön, de ez a 2020-as most több szempontból is különlegesnek számít és egy grandiózus ciklus kezdetét jelöli számunkra.

A két bolygó közötti távolság mindössze 6 ívperc lesz, ami szabad szemmel úgy látszódik majd, mintha egy fényes nagy csillaggá olvadnának össze. Ilyen közelségre 1623 óta nem volt példa, legközelebb pedig 2080-ban fordul majd elő, hogy a két égitest ennyire közel látszik egymáshoz a földi égbolton. / Ha látni szeretnénk, akkor a délnyugati égbolton kell keresni, napnyugta után 17:30-tól 18:15-ig a horizont fölött kicsivel figyelhetjük meg a jelenséget./
A Jupiter bolygó a növekedés, teremtés, felemelkedés bolygója, a Szaturnusz pedig a karma, és az idő bolygója, így együtt egy kozmikus teret nyitnak, egy új korszakot, új kereteket, új irányokat jelölnek ki. A tűpontos együttállás a vízöntő jegy legelején lesz, és mivel 0 fokon, ez egy teljesen új kezdetet jelez.
Mi akik most élünk a szemtanúi lehetünk az új korszak megszületésének, mely teljes mértékben a vízöntő energiaminőségeket fogja magán viselni.

A vízöntő minőség egy szerteágazó energia többféle réteggel. Azzal, hogy megvizsgáljuk az alap aspektusait már kaphatunk egy hozzávetőleges iránymutatást, hogy mit is fog ez az új világ, ez az új korszak hozni nekünk. A vízöntő fennhatósága alá tartozik:

-internet, informatikai újítások
-technológia fejlődése, kutatások, felfedezések a tudomány és technika területén
-intellektuális gondolkodás, zsenialitás, eredeti ötletek
– rohamléptékű fejlődés az emberiség számára, előrelépések
– szabadság, szabad gondolkodásmód
-Szolidaritás, összefogás, közösség
-Állatvédelem, növényvédelem, Föld bolygó és a környezet védelme

Sok vita folyik arról, mikor is kezdődik/kezdődött el a vízöntő kor. Van aki szerint már benne vagyunk, van aki szerint még több száz év,mire elérjük.

Függetlenül attól, hogy hivatalosan mikor kezdődik a Vízöntő kora, úgy tűnik, ez a Vízöntőbe eső nagy együttállás annak a jele, hogy a Vízöntő korának számos témája kibontakozni készül mi pedig mélyebbre merülünk az energetikájában. Úgyis felfoghatjuk, hogy eddig tartott egyfajta átmeneti, felkészülési időszak, innentől kezdve már erőteljesebben fogjuk érezni ennek az Új Világnak a Vízöntős hatásait.
Igen ez azt jelzi, hogy itt állunk a küszöbön az új kezdetén, melyet a Szaturnusz és a Jupiter pontosan jelez.

Az ÚJ VILÁG, új hozzáállást kíván. Hiszen ahhoz, hogy eredményesebbek legyünk, egy picit másképp kell a világhoz, önmagunkhoz és nem utolsó sorban a céljainkhoz viszonyulni.
Azt is feltételezik, hogy ez az együttállás előrevetíti, és formálja az előttünk álló évtizedeket.

Ami érdekesség, hogy Jézus születését is ez a bolygóállás jelezte, csak akkor a halak jegy legelején történt az együttállás. Az is lehetséges, hogy ismét egy mester, egy felemelkedett tanító születését jelzi a bolygóállás, vagy egy jelentőségteljes esemény történését hozzák el, de az is lehetséges, hogy az ember kerül közelebb a saját isteni önvalójához..Érdemes figyelni, akár meditálni is rajta, hogy nekünk mit üzen, mit fog elhozni ez az új időszak. Nagyon izgalmas, történelmi időket élünk. 🙂

Nem maradhat el az olajok üzenete, melyek mindig meglepnek, hogy mennyire pontosan reprezentálják és mutatják azt, ami éppen van.

Melissa és Arborvitae
Mélységek és magasságok
Az Arborvitae megmutatja nekünk, hogy attól függetlenül, hogy spirituális igazságokat keresünk és szeretnénk felemelkedni, nekünk dolgunk van itt a Földön és a földdel. A Föld gyermekei vagyunk. Biztos kapcsolatot, köteléket, szilárd lábakat, folyamatos földeltséget, biztosít nekünk. Ha valaki hajlamos elszállni, akkor visszahúz a fizikai valóságba. Mindenkinek, aki energiával dolgozik, spirituális munkát végez, annak ajánlott az Arborvitae az Óriás tuja napi szintű használata, úgy hogy a talpba masszírozzuk. Úgy tűnik, hogy az Új világban nagy szükségünk lesz a földeltségünkre és arra, hogy a kapcsolatunkat ápoljuk a Földanyával.

A Melissa a próféta, a megvilágosodott mester, a tanító. Az orvosi citromfű azt üzeni, itt az idő, hogy felismerjük a saját nagyságunkat, saját igaz valódi természetünket, isteni mivoltunkat. Ahelyett, hogy a világ 4 égtáját bejárjuk a válaszokért, végre rátaláljunk a kincseinkre önmagunkban. Saját magunk tanítómesterei kell legyünk és magunkat vezetjük végig a tudatosodás folyamatában. Ez az önbeavatás ideje, amikor ráébredünk arra, hogy csak mi magunk lehetünk a saját tanítómesterünk és csak mi magunk tudjuk megváltoztatni és felemelni önmagunkat önmagunkhoz.
A Melissa a korona csakra olaja ezért úgy használjuk, hogy 21 napig minden nap cseppentünk 1 cseppet a fejtetőre. Ezzel a módszerrel felülírhatjuk a hibás programjainkat és ugrásszerű emelkedést tapasztalhatunk meg a tudatosságunkban.

A mélységek és magasságok jelzik, hogy lesznek, akik leszakadnak majd, mert nem lesznek képesek ezt az új tudatosságot lekövetni az energetikai rendszerükkel. Nőni fog a szakadék a spirituálisan feljebb lépők, és azok között, akik még mélyebbre süllyednek a matériába. Lesz egy réteg, akik felülemelkednek és lesznek akik sajnos még jobban a tudattalanba süllyednek. Állati ösztönök, vágyak hajszolása, tárgyak bűvöletében létezés, élettelen, virtuális világban révülés. Ezek a dogok is egyre inkább el fognak terjedni(tulajdonképpen már ez is itt van velünk, csak most majd még mélyebbre fogunk szántani ebben is és még többen fognak beleragadni a matériába)

White Fir/ Douglas Fir
Jegenyefenyő/Duglászfenyő

A vérvonal gyógyítása
Generációk gyógyítása, egészséges minták, szabadság, megszabadulás, spirituális védelem, az ősök figyelő szeme és védelmező pajzsa
A két fenyő azt az üzenetet hordozza, hogy habár már egy új korszak kezdődött el az új évezreddel, de a régmúlt energetikai lenyomatai még mindig itt rezegnek a térben. Még nagyon sok begyógyítani való seb és feloldatlan családi karma vár megoldásra az előző korszakból. Az új Vízöntő kori tudatosságba lépéssel, és mélyebbre merüléssel, nem szabad elfelejtenünk a gyökereinket, az őseinket, a múltunkat, azt hogy honnan származunk. A Vízöntő jegy nemtelen a család, mint egység nem közege. Mivel az energiák ennyire visznek el ebből az irányból, kiemelten fontos, hogy mi ne veszítsük el ezt a részünket ezt a kapcsolatot. Ápoljuk a még meglévő felmenőinkkel a viszonyt, ne növeljük még inkább a szakadékot a generációk között és próbáljuk meg tartani és továbbadni az olyan családi szokásokat, amikre mindig jó szívvel fogunk emlékezni és szeretnénk, hogy fennmaradjanak az utókor számára. Ha nincsenek, akkor hozzuk létre a saját hagyományaikat.

A fenyőfélék itt vannak velünk az idők kezdete óta, hihetetlen erős gyógyító erővel bírnak. Ha a technika és a számítógép világa beszippantana, akkor csak tekerjük le egy fenyő olaj kupakját és lélegezzünk mélyeket és hosszúakat. Majd amikor tehetjük, akkor személyesen is kapcsolódjunk velük.

Ciprus-Áramlás, Flexibilitás, Adaptáció, Alkalmazkodóképesség, Változás
A ciprus sokszor előjött az utóbbi időben, már felkészített minket erre az elkövetkezendő időszakra. Felkészített minket a küszöbön álló változásra. A világ többször is átment már ilyen paradigmaváltáson, és mindig voltak, akik könnyedén átmentek és voltak, akik pedig nem voltak rá képesek. Nagyon sokan lépnek át most is másik létsíkokra, hátrahagyva a földi létet, mert nem tudják lekövetni már a föld vibrációs változását. Azok akik képesek együtt változni a Föld energiájával, akik képesek alkalmazkodni , adaptálódni, azok kisebb nehézségekkel találják szembe magukat. Hiszen a túlélés záloga most az, hogy tudunk e együtt áramolni a világban bekövetkező változásokkal. A ciprus segíti ezeket az átmeneteket. Ő a küszöb őre, az átmenetek támogatója. Transzformáló erővel bír, és ez az alkímiai folyamat bennünk megy végbe. Bemozgatja a stagnáló energiákat, mozgásra és változásra készíti fel a sejtjeinket, rugalmassá teszi a szöveteinket, és ez kihat az elménkre, és a viselkedésünkre is. Azáltal hogy hajlékonyabbá válunk, nem fogunk eltörni mikor az élet terhet ró ránk.
Kulcsfontosságú a rugalmasságunk növelése, amihez készítsünk masszázsolajat, mellyel reggelente bekenjük a testünket a lábainktól indulva, fel egészen a szívig.

Rajtunk áll hát, hogy hogyan éljük meg majd az Új világ eljöttét, lehetőségként tekintünk a változásokra és felülünk a hullámok tetejére, vagy nehézségként ítéljük meg és tehetetlenül sodródunk az árral. A választás most is, mint mindig szabad.

Szeretettel a jelen és jövő korszakban is: Bea

Vélemény, hozzászólás?

×

Cart