Copal gyanta

1 890 Ft

Copal gyanta

(Hymenaea verrucosa)

Kiszerelés: 30 g

A Copal gyanta füstölése nyugtató hatású, lehetővé teszi a szervezet számára, az ellazulást és az elalvást. Már régóta használják az érzelmi egyensúly elősegítésére és az idegrendszer megnyugtatására.

Származási hely: India

Készleten

Leírás

Copal gyanta

(Hymenaea verrucosa)

Kiszerelés: 30 g

Származási hely: India

A Copal szó az azték „copalli” szóból származik, és a fák szent vérének tartották. Ezt a gyantát a maja falfestményeken használt pigmentek kötőanyagaként és ékszerkészítési technikában is használták, amely sajnos elveszett a történelem évkönyveiből.

Copal gyanta füstölő előnyei:

– álmatlanságra
– szorongásra
– érzelmi kiegyensúlyozásra
– elősegíti a spirituális fejlődést

Copal gyanta a meditácóhoz:

A Copal egy erős illat, amelyet meditáció közben használhatunk. Kapcsolódik a koronacsakrához, elmélyíti a kapcsolatot a misztikussal és bátorítja a tiszta gondolatokat a meditáció során. A copal az auratestet is erősíti, segít eltávolítani a pangó energiát.

Copal gyanta hatás mechanizmusa:

A mentálisan felemelő és nyugtató hatásáról ismert Copal gazdag triterpénekben, amelyekről kimutatták, hogy jelentősen csökkentik a szorongást. A gyanta elégetése feltehetően aktiválja az „ion” csatornákat az agyban, segítve a stressz és a szorongás enyhítését.

A Copal ezen nyugtató hatásai azt is lehetővé teszik a szervezet számára, hogy lenyugodjon és elaludjon. A régiek már régóta használták az érzelmi egyensúly elősegítésére és az idegrendszer megnyugtatására.

Figyelem: Tárolás száraz és sötét helyen. A gyermekektől elzárva tartandó.

Nézz körül a Boszikonyha egyébb termékei között is!

Látogasd meg Facebook és Instagram oldalainkat is!

A BEWITRŐL

Cégünk egy teljes mértékben Cseh vállalat Ostravai központtal.

Termékeink melyeket gyártunk és szállítunk 100%-ban természetesek

Tanúsított terápiás minőségű (CTEO®) illóolajokat és egyéb, egészséges életmódot támogató természetes termékeket gyártunk és szállítunk. Ügyfeleink az egyedi BEWIT Personal Franchise rendszeren keresztül szerzik be azokat.

Megtaláltuk a legjobb minőségű forrásokat és beszállítókat

Minden esetben törekszünk a természet és a környezet leginkább odafigyelő megközelítésére, így a növények termesztésének, gyűjtésének és feldolgozásának kíméletes és lehető legtermészetesebb módjára. Gyomirtó, rovarirtó, szennyező kémiai maradványoktól és génmódosítástól (GMO) mentes. Valamennyi általunk használt növénynek optimális körülmények között kell nőnie, megfelelően betakarítva és optimális időben feldolgozva.

Tiszteletben tartjuk az AHINSA elveit

A hinduizmus, a buddhizmus és a dzsainizmus erkölcsi és vallási alapelve. Minden élőlény tiszteletben tartása = a termékeinket nem tesztelték állatokon, nem is tesztelik és a jövőben sem fogják tesztelni.

Használjuk a piramis energiát

Sok éves kutatásunk alapján folytattuk a több ezer éves hagyományt, hogy a piramis energiával jelentősen javítsunk a termékek tulajdonságain, minőségén, tartósságán és hatékonyságán. Kidolgoztuk saját eljárásainkat amelyeket együttes néven PYRAMIZED módszernek hívunk.

Garantáljuk a minőséget

Valamennyi termékünkre 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

A BEWIT Alapelvei:

Igazság, szeretet és intuició. BEWIT = BE WITH IT. Ami szabadon így fordítható „Légy egy a saját lelkeddel”.

„Kötelességünk jobb emberekké válni. Jobb emberek nélkül nem lesz jobb a világ.“
Ing. Jiří Černota, a cég alapítója és vezérigazgatója

Ha szeretnél BEWIT partnerré válni, akár 30% kedvezményt elérni a kiskereskedelmi árakhoz képest, akkor legyél te is BEWIT partner! Hozd létre a vásárlói fiókod már ma:

https://mybewit.com/r/xh8sgcmyp

További információk

Tömeg 0.03 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Copal gyanta” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×

Cart