Aszalt füge, szeletelt BIO RAW

2 250 Ft

Aszalt füge, szeletelt BIO RAW

A szárított füge kellemesen édes, egzotikus finomság, tele vitaminokkal, jótékony anyagokkal és szükséges rostokkal.

Kiszerelés: 300 g

Származási hely: Törökország

Figyelem: Tárolás száraz és sötét helyen. A gyermekektől elzárva tartandó.

Készleten

Leírás

Aszalt füge, szeletelt BIO RAW

A szárított füge kellemesen édes, egzotikus finomság, tele vitaminokkal, jótékony anyagokkal és szükséges rostokkal. Ráadásul meglepően puha és ropogós. A reggeli gabonapelyhekhez, süteményekhez és RAW desszertekhez a Kelet igazi csillogását adják hozzá egy fantáziadús gyümölcsös érintéssel. Önmagukban is nagyon finomak.

A Kelet csodája
A füge, ez a rendkívül tápláló gyümölcs az ősi Keleten őshonos. Nemcsak kellemes édes íze miatt vált népszerűvé, hanem azért is, mert más gyümölcsökhöz képest hosszabb ideig biztosítja a teltségérzetet. Sokak számára a megélhetésük fontos részét képezték. [1, 2]

A Földközi-tenger gyöngyszeme
Mediterránium, itt is élvezheti az isteni fügét. Akár frissen, akár szárítva, szinte minden hagyományos ételben megtalálható. Tekintettel magas tápértékére, nem csoda, hogy a helyi lakosság mindennapi kenyerévé váltak. A fennmaradt írások szerint a füge a béke, a bőség és a jólét jelképe. [3]

Származás és termesztés
A füge jelentős hátránya, hogy nagyon gyorsan érik. A betakarítás után azonnal fel kell dolgozni, ebben az esetben a legkíméletesebb módon, a napon kell szárítani.

Kén-dioxid és hozzáadott cukor nélkül
A feldolgozási folyamat során a fügét nem kezelik kén-dioxiddal, ami sötétebb színt és enyhébb ízt kölcsönöz neki. Édesítés nélkül.

Hogy megakadályozzuk a tapadást
Mivel a füge önmagában is természetes cukorforrás, hajlamos tapadni. Ezt a tapadást megakadályozza a rászórt vékony réteg rizsliszt.

Összetevők
A füge egy szárított gyümölcs, amely tele van vitaminokkal és számos hasznos anyaggal, amelyeknek számos jótékony hatást tulajdonítanak. Magas természetes szénhidrát- és természetes rosttartalmuknak köszönhetően energiát szolgáltat, és hosszabb ideig tartó telítettségérzetet biztosít.

Természetes hashajtó
Természetes magas pektin- és nyálkaanyag-tartalmának köszönhetően a füge hatékony, természetes hashajtó. A szintetikus hashajtókkal összehasonlítva a füge teljesen biztonságos, és nincs mellékhatása. [3]

Összetevők: 100% bio RAW füge. Napon szárított, szeletelt.
Származási hely: Törökország
Kiszerelés: 300 g

Használat:

Reggeli gabonapelyhekhez, kekszekhez és RAW desszertekhez
Az aszalt füge kellemesen édes íze remekül illik a reggeli kásákhoz, kekszekhez és RAW desszertekhez. Az édes íze fantáziadús gyümölcsös ízvilágával a Kelet igazi csillogását adják hozzá az édes ételekhez. Csak egy maroknyi kell, és önmagában is nagyon finom.

Források
[1] BAROLO, Melisa I., Nathalie Ruiz MOSTACERO a Silvia N. LÓPEZ. Ficus carica L. (Moraceae): An ancient source of food and health. Food Chemistry. (164), 119–127.
[2] BOUYAHYA, Abdelhakim, Mariem BENSAID, Youssef BAKRI a Nadia DAKKA. Phytochemistry and Ethnopharmacology of Ficus carica. 2016, 14(1), 1–12.
[3] SHAMSI, Yasmeen, Saba ANSARI a Sadia NIKHAT. FICUS CARICA L.: A PANACEA OF NUTRITIONAL AND MEDICINAL BENEFITS. Humanitas Medicine. 2020, 10(1), 1–5.

Nézz körül a Boszikonyha egyébb termékei között is!

Látogasd meg Facebook és Instagram oldalainkat is!

A BEWITRŐL

Cégünk egy teljes mértékben Cseh vállalat Ostravai központtal.

Termékeink melyeket gyártunk és szállítunk 100%-ban természetesek

Tanúsított terápiás minőségű (CTEO®) illóolajokat és egyéb, egészséges életmódot támogató természetes termékeket gyártunk és szállítunk. Ügyfeleink az egyedi BEWIT Personal Franchise rendszeren keresztül szerzik be azokat.

Megtaláltuk a legjobb minőségű forrásokat és beszállítókat

Minden esetben törekszünk a természet és a környezet leginkább odafigyelő megközelítésére, így a növények termesztésének, gyűjtésének és feldolgozásának kíméletes és lehető legtermészetesebb módjára. Gyomirtó, rovarirtó, szennyező kémiai maradványoktól és génmódosítástól (GMO) mentes. Valamennyi általunk használt növénynek optimális körülmények között kell nőnie, megfelelően betakarítva és optimális időben feldolgozva.

Tiszteletben tartjuk az AHINSA elveit

A hinduizmus, a buddhizmus és a dzsainizmus erkölcsi és vallási alapelve. Minden élőlény tiszteletben tartása = a termékeinket nem tesztelték állatokon, nem is tesztelik és a jövőben sem fogják tesztelni.

Használjuk a piramis energiát

Sok éves kutatásunk alapján folytattuk a több ezer éves hagyományt, hogy a piramis energiával jelentősen javítsunk a termékek tulajdonságain, minőségén, tartósságán és hatékonyságán. Kidolgoztuk saját eljárásainkat amelyeket együttes néven PYRAMIZED módszernek hívunk.

Garantáljuk a minőséget

Valamennyi termékünkre 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

A BEWIT Alapelvei:

Igazság, szeretet és intuició. BEWIT = BE WITH IT. Ami szabadon így fordítható „Légy egy a saját lelkeddel”.

„Kötelességünk jobb emberekké válni. Jobb emberek nélkül nem lesz jobb a világ.“
Ing. Jiří Černota, a cég alapítója és vezérigazgatója

Ha szeretnél BEWIT partnerré válni, akár 30% kedvezményt elérni a kiskereskedelmi árakhoz képest, akkor legyél te is BEWIT partner! Hozd létre a vásárlói fiókod már ma:

https://mybewit.com/r/xh8sgcmyp

További információk

Tömeg 0.3 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Aszalt füge, szeletelt BIO RAW” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×

Cart