CPTG esszenciális olajok

Szeretnél Te is csodálatosan tiszta és magas rezgésű esszenciális olajokkal rendelkezni?

Akkor nem kell tovább keresned! A doTERRA cég elhozza Nekünk ezeket a tiszta, terápiás minőségű termékeket. A doTERRA illóolajok nem tartalmaznak töltőanyagokat, oldószereket, szintetikus anyagokat, parfümöket, vagy rovarirtó-szereket, csak a növényi részek különböző módszerekkel kivont hatóanyagait, úgy ahogyan azt a természet megalkotta.

A világon egyedülálló módon a doTERRA az általa legyártott olajokat a lehető legszigorúbb teszteknek veti alá, az olajok minőségének és biztonságos használatának biztosítása, illetve terápiás osztályba való besorolása céljából. Így a piacon lévő olajok közül kizárólag a doTERRA olajok rendelkeznek CPTG® (Tanúsított Tiszta Terápiás Minőségű) minősítéssel.

Hogyan tudok én is részesévé válni a doTERRA élménynek és hozzájutni a terápiásan tiszta esszenciális olajokhoz?

Mi sem egyszerűbb ennél!  Nincs más dolgod, mint regisztrálni az alábbi linken, majd néhány nap múlva az otthonodba érkező csomagodat kézhez kapni.

Csatlakozási lehetőségek

Regisztrációd során többféle lehetőség közül választhatsz:

RUGALMAS MÓD:
Ha regisztrációs díj vállalásával (25€) csatlakozol, jogosultságot kapsz a mindenkori 25 % vásárlási kedvezményre, mely már az első vásárlásod alkalmával megillet. Ennek a lehetőségnek az az előnye, hogy te válogatod össze, hogy milyen termékek kerüljenek a kosaradba.

PRAKTIKUS MÓD:
Ha az előre összeállított csomagok közül választasz, melyek amellett, hogy praktikusak, mert különböző életterületeket felölelve tartalmazzák a legfontosabb esszenciális olajokat, nincs külön regisztrációs díj sem.

A regisztráció előnyei:

  • Már a regisztráció alkalmával is nagykereskedelmi áron 25% kedvezményben részesülsz a mindenkori kiskereskedelmi árakhoz képest

  • Vásárlásaid után 10-30% összegben pontokat kaphatsz, melyek később termékekre válthatóak

  •  Részt vehetsz a hűségprogramban, melyben viszonzásul a vásárlásaidért ajándékokat kaphatsz

  • Elsőként juthatsz hozzá a legújabb fejlesztésű termékekhez, hónapokkal azelőtt, hogy a kiskereskedelmi piacon megtalálhatnád

  • Szakmai támogatást és folyamatos konzultációs lehetőséget kapsz, ha a VanRáOlajam csapatába szeretnél tartozni

  • Regisztrációd automatikus felvételt jelent a VIP csoportba, ahol mind szakmai, mind testi-lelki jólét szempontjából választ kaphatsz a kérdéseidre képzett szakértők által

  • És a legfontosabb: garancia a tiszta, terápiás minőségre, melyet magad is ellenőrizhetsz, hiszen az üvegcsék alján egyedi azonosítószámot találsz, mellyel lehívhatod az adott illóolaj pontos kémiai profilját

Ha szeretnél élni a regisztráció nyújtotta előnyökkel és lehetőségekkel, de kérdéseid merültek fel, lépj velünk kapcsolatba, hogy segíthessünk Neked!

×

Cart